کنترل بهینه
پیش‌بینی کیفیت آهک در کوره پخت آهک با استفاده از روش‌های مبتنی بر فازی عصبی

ایمان ذباح؛ علی ماروسی؛ ابولفضل نوقندی؛ زهرا عباسی

دوره 7، شماره ویژه ، مهر 1401، ، صفحه 1-10

https://doi.org/10.22105/dmor.2021.282947.1388

چکیده
  هدف: بهینه‌سازی کیفیت آهک، همزمان با کاهش مصرف انرژی در کوره پخت آهک از اهمیت بسزایی برخوردار است. ازآنجایی‌که پخت آهک همواره در شرایط عدم قطعیت صورت می‌گیرد، لذا باید کنترل آن توسط روش‌های هوشمند انجام شود. هدف از انجام این پژوهش، پیش‌بینی کیفیت آهک در طول فرایند ساخت آن در کوره پخت آهک و تنظیم پارامترهای ورودی، قبل از تولید می‌باشد. ...  بیشتر